Thee

Impressioni is een groothandel in thee: Revolution Tea en in koffie van illy en Manetti. Wij richten ons op de kantorenmarkt. Voor een perfecte caffè lungo, espresso, superieure thee en dito koekje, haalt u met Impressioni een toptraktatie in huis die past bij uw dienstverlening en uitstraling.

Revolution Tea staat voor passie, kwaliteit, presentatie en innovatie. Een eerste klas 100% natuurlijke premium losse bladthee verpakt in een doorzichtig, glanzend nylon of biologisch afbreekbaar theebuideltje. Iedere smaak is gepresenteerd in een apart gekleurd doosje of foil wrap verpakking. Door de mix van de verschillende soorten thee, specerijen en kruiden zijn unieke, verfijnde en bekroonde theesmaken ontstaan. 

Revolution Tea heeft voor iedere theeliefhebber een soort of smaak thee in het assortiment, van zwarte thee, groene thee, witte thee, kruidenthee of rooibos tot Oolong. Alle 19 smaken zijn met de grootste zorg bereid en verpakt zodat thee de luxe krijgt die het verdient. Zowel voor chique gebruik (Single serve) in de bamboe presentatiekisten voor in vergaderzalen (Foil wrap) als voor personeel- of thuisgebruik (Tea bags).
Klik op de afbeelding voor een vergroting.