Manetti servies

Impressioni is een groothandel in koffie van Manetti. Wij richten ons op de kantorenmarkt. Voor een perfecte caffè lungo, espresso, superieure thee en dito koekje, haalt u met Impressioni een toptraktatie in huis die past bij uw dienstverlening en uitstraling. Voor een perfect kopje koffie, moeten veel elementen kloppen. De basis ligt bij een goede koffiemachine en 7 á 8 gram Manetti melange

Een perfecte espresso of lungo vereist dat alle factoren kloppen. U kunt een perfecte espresso-melange hebben, maar alleen met een goede machine maakt u van de (gemalen) boon een echte traktatie. De allerbeste, pure espresso koffie, biologisch geteeld en met die typisch Noord Italiaanse smaak, dat is Manetti. Liefde voor koffie doorgegeven van generatie op generatie door de uit Venetië afkomstige Manetti familie. Een klassieke espresso of caffè lungo waar u overal en op ieder moment van kunt genieten.

Geen concessie aan smaak of geur. Dus ook niet aan 'looks'. Maak uw koffievoorziening briljant af met Manetti porselein servies. 

Waar wij goed in zijn