De allerbeste koffiebonen en koffiecapsules

Een perfecte café lungo, espresso of cappuccino vraagt om topkwaliteit koffiebonen of koffiecapsules.
Impressioni is leverancier van kwaliteitskoffie van Manetti en illy. Voor een perfect kopje koffie, moeten veel elementen kloppen. De basis ligt bij een goede koffiemelange van 7 á 8 gram Manetti in een Jura espressomachine of een illy-capsule in de Illy Mitaca machines.

Manetti

De allerbeste, pure espresso koffie, biologisch geteeld en met die typisch Noord-Italiaanse smaak, dat is Manetti. Een Nederlandse koffiebranderij die werkt met topkwaliteit bonen, een gepassioneerd en gedreven team en ervaren melangeurs. Deze combinatie staat garant voor een unieke Italiaanse koffiebeleving. Liefde voor koffie doorgegeven van generatie op generatie door de uit Venetië afkomstige familie Manetti. 

illy

illy koffie: bekend over de hele wereld als een koffie van topkwaliteit. De blend bestaat uit negen soorten zuivere Arabicabonen. Vol aroma, met noten van chocolade, geroosterd brood, honing en karamel. Met een rijke, fluweelzachte smaak en een klein bittertje dat na twee minuten verdwijnt. Dát maakt illy espresso onmiskenbaar.
Impressioni levert zowel illy bonen als capsules.

Toebehoren

Smaak en geur van goede koffie is één, een mooi kopje maakt de smaakbeleving af. De koffie rolt via de ronde zijkant in uw kopje en krult terug zodat het aroma goed vrijkomt en er een mooie crèmelaag ontstaat. Impressioni heeft een prachtig assortiment accessoires. Van porseleinen koffieservies, theeglazen en gepersonaliseerde lepeltjes tot Italiaanse amandelkoekjes.