De beste koffiebonen en koffiecapsules

Een perfecte café lungo, espresso of cappuccino vraagt om topkwaliteit koffiebonen of koffiecapsules.
Impressioni is leverancier van kwaliteitskoffie van Manetti en illy. Voor een perfect kopje koffie, moeten veel elementen kloppen. De basis ligt bij een goede koffiemelange van 7 á 8 gram Manetti in een Jura espressomachine of een illy-capsule in de illy SMART machines.

Manetti

De allerbeste, pure espresso koffie, biologisch geteeld en met die typisch Noord-Italiaanse smaak, dat is Manetti. De Italiaanse familie Manetti heeft een gepassioneerd en gedreven team en ervaren melangeurs. Dit topteam staat garant voor een unieke Italiaanse koffiebeleving. Liefde voor koffie doorgegeven van generatie op generatie door de uit Venetië afkomstige familie Manetti. Een klassieke espresso op Italiaanse leest, waarvan je overal en op ieder moment kunt genieten. Dat scheelt je weer een reis! 

Manetti koffie is een Triple P koffie (PPP).
Planet: Manetti heeft respect voor de natuur en gebruikt geen chemicaliën en kunstmest voor de koffieteelt. De koffiebranderij werkt volledig op groene stroom. De warme lucht die ontstaat tijdens het branden wordt hergebruikt. 
People: Manetti heeft respect voor de mens. De arbeidsomstandigheden en het sociaal beleid zijn goed.
Profit: Manetti respecteert een eerlijke handel en kwaliteit in de hele keten, met een goede balans tussen winstoogmerk en de duurzame ondernemingsfilosofie.


illy

illy koffie: bekend over de hele wereld als een koffie van topkwaliteit. De blend bestaat uit negen soorten zuivere Arabicabonen. Vol aroma, met noten van chocolade, geroosterd brood, honing en karamel. Met een rijke, fluweelzachte smaak en een klein bittertje dat na twee minuten verdwijnt. Dát maakt illy espresso onmiskenbaar.
Impressioni levert zowel illy bonen als capsules.

Toebehoren

Smaak en geur van goede koffie is één, een mooi kopje maakt de smaakbeleving af. De koffie rolt via de ronde zijkant in uw kopje en krult terug zodat het aroma goed vrijkomt en er een mooie crèmelaag ontstaat. Impressioni heeft een prachtig assortiment accessoires. Van porseleinen koffieservies, theeglazen en gepersonaliseerde lepeltjes tot Italiaanse amandelkoekjes.