Koffie

Impressioni is een groothandel in koffie van illy en Manetti en thee van Revolution Tea. Wij richten ons op de kantorenmarkt.  Voor een perfecte caffè lungo, espresso, superieure thee en dito koekje, haalt u met Impressioni een toptraktatie in huis die past bij uw dienstverlening en uitstraling. Voor een perfect kopje koffie, moeten veel elementen kloppen. De basis ligt bij een goede koffiemachine en 7 á 8 gram illy of Manetti melange.

Manetti

De allerbeste, pure espresso koffie, biologisch geteeld en met die typisch Noord Italiaanse smaak, dat is Manetti. Liefde voor koffie doorgegeven van generatie op generatie door de uit Venetië afkomstige Manetti familie. Een klassieke espresso of caffè lungo waar u overal en op ieder moment van kunt genieten. 

illy

Een dichte, hazelnootkleurige crèmelaag met licht- en donkerbruine strepen. Vol aroma, met noten van chocolade, geroosterd brood, honing en karamel. Met een rijke, fluweelzachte smaak en een tikkeltje bitterheid dat na twee minuten verdwijnt. Dát maakt illy espresso onmiskenbaar. Altijd. Voor de kantorenmarkt zijn zowel bonen als de capsules verkrijgbaar.