Koffieleverancier Tilburg

Impressioni is een leverancier van koffie met de merken illy en Manetti voor bedrijven in Tilburg. Wij leveren ook Revolution thee. Voor een perfecte espresso, superieure thee en dito koekje, haalt u met Impressioni een toptraktatie in huis die past bij uw dienstverlening en uitstraling. Om blijvende kwaliteit te garanderen ondersteunt Impressioni dit met de Jura bonenmachines (inclusief onderhoud) en de Mitaca espressomachines. Ook is ze thuis in de kerstpakkettenbranche om persoonlijke pakketten samen te stellen.

Manetti
De allerbeste, pure espresso koffie, biologisch geteeld en met die typisch Noord Italiaanse smaak, dat is Manetti. Liefde voor koffie doorgegeven van generatie op generatie door de uit Venetië afkomstige Manetti familie. Een klassieke espresso of caffè lungo waar u overal en op ieder moment van kunt genieten.

illy

Een dichte, hazelnootkleurige crèmelaag met licht- en donkerbruine strepen. Vol aroma, met noten van chocolade, geroosterd brood, honing en karamel. Met een rijke, fluweelzachte smaak en een tikkeltje bitterheid dat na twee minuten verdwijnt. Dát maakt illy espresso onmiskenbaar. Altijd. Voor de kantorenmarkt zijn zowel bonen als de capsules verkrijgbaar. 

Espressomachines

Een perfecte espresso of lungo vereist dat alle factoren kloppen. U kunt een perfecte espresso-melange hebben, maar alleen met een goede machine maakt u van de (gemalen) boon een echte traktatie. Jura is de top voor bonenmachines voor het mkb (of thuis) in Tilburg. Om kwaliteit te blijven garanderen verzorgt Impressioni tevens het onderhoud van de Jura.

Daarnaast kunt u kiezen voor illy capsules in de Mitaca machines. We hebben dus machines voor iedere situatie. Overeenkomst: met de koffiebonen van Manetti en illy (ook capsules) zet u keer op keer een subliem kopje koffie. Omdat gemak de mens dient, zijn er machines die zijn voorzien van een groot waterreservoir en een ruime lekbak.

Service Jura espressomachines
Regelmatig onderhoud zorgt voor smaakherstel van de koffie en voorkomt problemen met uw koffiemachine op de lange termijn. Een Jura machine gaat járenlang mee en verdient het daarom om in topconditie te blijven. Het is verstandig om een specialist uw machine in Tilburg regelmatig te laten onderhouden.

Voor thuisgebruik is eens per twee/drie jaar voldoende, voor intensief kantoorgebruik adviseren wij eens per jaar een onderhoudsbeurt. Zie het als apk-keuring, zoals u deze ook voor uw auto laat uitvoeren.  

Waar wij goed in zijn