Koffie en thee leverancier

Impressioni is een leverancier in koffie(illy en Manetti) en thee(Revolution Tea) gericht op de kantorenmarkt. Voor een perfecte espresso, superieure thee en dito koekje, haalt u met Impressioni een toptraktatie in huis die past bij uw dienstverlening en uitstraling. Om blijvende kwaliteit te garanderen ondersteunt Impressioni dit met de Jura bonenmachines (inclusief onderhoud) en de Mitaca espressomachines.

Koffie

Manetti
De allerbeste, pure espresso koffie, biologisch geteeld en met die typisch Noord Italiaanse smaak, dat is Manetti. Liefde voor koffie doorgegeven van generatie op generatie door de uit Venetië afkomstige Manetti familie. Een klassieke espresso of caffè lungo waar u overal en op ieder moment van kunt genieten.

illy
Een dichte, hazelnootkleurige crèmelaag met licht- en donkerbruine strepen. Vol aroma, met noten van chocolade, geroosterd brood, honing en karamel. Met een rijke, fluweelzachte smaak en een tikkeltje bitterheid dat na twee minuten verdwijnt. Dát maakt illy espresso onmiskenbaar. Altijd. Voor de kantorenmarkt zijn zowel bonen als de capsules verkrijgbaar. 

Revolution Tea

Revolution Tea staat voor passie, kwaliteit, presentatie en innovatie. Een eerste klas 100% natuurlijke premium losse bladthee verpakt in een doorzichtig, glanzend nylon of biologisch afbreekbaar theebuideltje, gepresenteerd in een voor iedere smaak apart gekleurd doosje of foil wrap verpakking. Door de mix van de verschillende soorten thee, specerijen en kruiden zijn unieke, verfijnde en bekroonde theesmaken ontstaan.

Revolution Tea heeft voor iedere theeliefhebber een soort of smaak thee in het assortiment, van zwarte thee, groene thee, witte thee, kruidenthee of rooibos tot Oolong. Alle 19 smaken zijn met de grootste zorg bereid en verpakt zodat thee de luxe krijgt die het verdient. Zowel voor chique gebruik (Single serve) in de bamboe presentatiekisten voor in vergaderzalen (Foil wrap) als voor personeel- of thuisgebruik (Tea bags).
Revolution thee 1
Revolution thee 2
Revolution thee 3

Waar wij goed in zijn