Onderhoud Jura espressomachines

Een perfecte espresso of lungo vereist dat alle factoren kloppen. U kunt een perfecte espresso-melange hebben, maar alleen met een goede machine maakt u van de (gemalen) boon een echte traktatie. Jura is de top voor bonenmachines voor het MKB en voor thuisgebruik. Om kwaliteit te blijven garanderen, verzorgt Impressioni tevens het onderhoud van de Jura.

Regelmatig onderhoud zorgt voor smaakherstel van de koffie en voorkomt problemen met uw koffiemachine op de lange termijn. Een Jura machine gaat j√°renlang mee en verdient het daarom om in topconditie te blijven. Het is verstandig om een specialist uw machine regelmatig te laten onderhouden. Naast onderhoud verzorgen we ook reparaties bij klachten aan uw Jura.

Voor thuisgebruik is eens per twee/drie jaar onderhoud voldoende, voor intensief kantoorgebruik adviseren wij eens per jaar een onderhoudsbeurt. Zie het als apk-keuring, zoals u deze ook voor uw auto laat uitvoeren. Impressioni zorgt natuurlijk voor een leenmachine en voor transport.

Nooit zonder koffie
Wij begrijpen als geen ander dat u en uw klanten niet zonder koffie kunnen. Daarom bieden we u in de tijd dat uw machine in onderhoud is een vergelijkbare machine in bruikleen aan. Neem contact op voor meer informatie over het onderhouden van uw Jura of bel ons voor een afspraak.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor onderhoud/reparatie aan uw machine.
T. 06 - 53 84 13 55
E. info@impressioni.nl

Waar wij goed in zijn