Espressomachine voor kantoor en thuis

Met een perfecte espresso of lungo voor uw klant of medewerkers toont u uw gastvrijheid en betrokkenheid. U kiest daarvoor een uitgebalanceerde espresso-melange van Manetti, maar alleen met een goede espressomachine maakt u van de (gemalen) boon een perfecte kop koffie. Jura is dé top in duurzame koffiemachine voor het MKB en thuis. Impressioni verkoopt diverse modellen Jura, afhankelijk van de hoeveelheid te zetten koffie. Angeline stelt bij aanschaf van een Jura de machine zó af dat de koffie geheel voldoet aan uw smaak, geur en koffiesensatie.
Naast het bieden van de beste koffie is een Jura een sieraad in uw kantoor of huis. Deze espressomachine heeft een krachtige en authentieke uitstraling waar u jarenlang trots op kunt zijn.

Onderhoud Jura koffiemachines door Impressioni
Jaarlijks onderhoud aan een Jura bonenmachine zorgt voor smaakbehoud van de koffie en voorkomt problemen met uw espressomachine op de lange termijn. Een Jura espressomachine staat voor duurzaamheid en gaat jarenlang mee. Impressioni kan het jaarlijks onderhoud verzorgen, zo blijft u verzekerd van goede koffie! Een probleem of reparatie nodig? Ook daarvoor staan we voor u klaar.
Voor thuisgebruik is eens per twee/drie jaar onderhoud voldoende.

Nooit zonder koffie met Impressioni
Koffie, voor velen onmisbaar. Daarom kunt u tijdens het onderhoud of reparatie gebruik maken van een vergelijkbare, vervangende Jura. Wij zorgen ook voor het transport.
Meer weten? Neem contact met ons op.

Proefplaatsing

Interesse in een Jura espressomachine? Vraag een proefplaatsing aan.

illy 

illy fan? Impressioni levert compacte illy SMART koffiemachines die geschikt zijn voor illy-capsules.
Omdat gemak de mens dient, is deze machine voorzien van een groot waterreservoir en een ruime lekbak. Natuurlijk hoort een onderhoudscontract tot de service van Impressioni.
Klik op de afbeelding voor een vergroting.